~Ya Allah, bahagiakan kami dunia akhirat bersama selamanya~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Thursday, October 16, 2008

>,,Akhir Sem1 08/09,,<



Assalamualaikum kepada semua...



Alhamdulillah. Syukur ke hadratMu Ya Allah..Hari ni aku masih lagi bernyawa..Alhamdulillah dapat jua aku mencoretkan sesuatu di sini..Insyaallah.Agak lama rasanya ana tak menulis untuk blog ni. Mungkin kekangan masa yang tidak mengizinkan.



Minggu ni minggu yang agak sibuk buat ana. Minggu last before final exam.. Semua lecturer nak habiskan syllabus. Setiap hari kena study sebab ada quiz. Dah taw carry mark tak banyak mana, jadi kena la pulun quiz-quiz terakhir ni.. Moga-moga dapatlah tambah carry mark..amin..



Bila dah akhir sem ni, kena la submit projek-projek yang dapat masa awal sem hari tu tetap pada waktu dan ketikanya. Masa ni,barulah buat dissucion dengan sahabat-sahabat satu group..mujur la ana dapat sahabat-sahabat yang sangat membantu. Rasa macam ana ni tak bagi pape sumbangan pun. syukran jazilan ila Fauzun & Bahiah..=)



AGD ENGINIUS 08::17 Oktober 08::Armada Hotel,PJ..mula-mula ana tak terlibat dengan AGD ni, tapi atas permintaan seorang kakak, ana mewakafkan diri untuk menjadi Asst. Secretary..dah la busy dengan quiz, pastu kena buat surat invitation..maaf la kepada semua-semua Prof..esok lusa nak AGD, ana baru hantar invitation letter pada diorang. Asif jiddan. Pastu kena tebalkan muka untuk minta Fee and some sponsor..hehe.. Alhamdulillah lecterur-lecterur UIA ni semuanya bermurah hati.. May Allah bless us..



Wah...cepatnya masa berlalu..dah akhir semester1 dah? Bermakna next sem ana akan jadi second year..dah second year? Baru second year kan? Baru nak majoring..Computer & Infomation Engineering..moga tepat pilihan ini. Insya Allah. Banyak lagi subjek-subjek yang perlu dihabiskan, banyak lagi ilmu yang perlu dikutip, banyak mehnah & tribulasi yang perlu dilalui. sunnah orang berjuang..Ya Allah, Engkau permudahanlah segala urusanku..



Bermakna final exam dah dekat..dan final examination slip pun dah keluar. Maka tarikh-tarikh keramat bagi semester ni pun dah diketahui...Jadi, selamat study kepada semua. Do the best in final exam.



"Ya Allah aku jualkan sedikit pengorbananku untuk perjuangan agamaMu, berikan aku kejayaan dalam imtihan ini kerana aku yakin akan janjiMu, "intansurulah,yansurkum""- Mohon maaf atas kekhilafan diri ini.. Bittaufiq wannajah ^_^





18 Okt 08 Study Circle



24 Okt 08 Tilawah



28 Okt 08 Electronic



29 Okt 08 Islam: Knowledge And Civilization



1 Nov 08 Object Oriented Programming For Engineer



5 Nov 08 Dynamics



6 Nov 08 Calculus II








7 Nov 08 Kemas bilik..balik Kuantan..^_^

0 comments:

:a   :b   :c   :d   :e   :f   :g   :h   :i   :j   :k   :l   :m   :n   :o   :p   :q   :r   :s   :t

Post a Comment

,,^Sharing Is Caring^,,